
Monoi-öljy Tipanie, 100 ml
Ei saatavilla
-
-

TUOTTEEN KUVAUS
Ainutlaatuisen ihana, autenttinen ja maailmanlaajuisesti tunnettu Monoi-öljy! Lempeä & aurinkoinen Monoi tarkoittaa tahitin kielellä tuoksuöljyä tai pyhää öljyä. Monoin satumainen ja tunnistettava tuoksu tuo heti mieleesi aurinkoisen rannan sekä lämpimän hiekan varpaiden alla.
Tässä monoi-ölljyssä tuoksuaan antava tipanie- eli frangipanikukka kasvaa Tahitilla ja sen saarilla. Monoi de Tahitin öljyssä käytetyt kukat tulevat Tahitin ja Moorean saarilta. Polynesian Coprah-kookosöljy on kuuluisa puhdistettu öljy, joka on Monoi de Tahitin
pohjaöljy. Se tehdään aurinkokuivatuista kookospähkinöistä, jotka kasvavat ainoastaan Ranskan Polynesiassa ja ovat luonnollisesti kuivattuja. Niistä saadaan kevyttä ja silkkistä öljyä.
Aito Monoi-öljy on polynesialaisten todellinen kauneuden salaisuus! Öljy kosteuttaa ja pehmentää ihoa sekä suojaa ihoa auringon ja meren haitallisilta vaikutuksilta, täysin luonnollisella tavalla. Monoi-öljyä voisi kutsua jopa ihmetuotteeksi, joka on kautta aikojen hoitanut ja säilyttänyt tahitilaisten naisten legendaariset hiukset. Monoilla on monta käyttötarkoitusta: — Se syväkosteuttaa ihon pintakerroksia ja jättää ihon pinnan kosteutetuksi moneksi tunniksi. Suihkun jälkeen kosteuttaa ja jättää silkkisen pinnan, kylvyssä pehmentää vettä ja kosteuttaa ihoa, hoitaa kuivia, vaurioituneita hiuksia ja tekee niistä kiiltävät ja vahvemmat. — Monoi on myös loistava hierontaöljynä, sillä se syvärentouttaa ja vapauttaa lihasjännitystä. Monoiöljyä on myös käytetty perinteisessä tahitilaisessa hieronnassa, Taurumissa. Monoi-öljyllä on ainutlaatuinen koostumus joka on kiinteä alle 20°C:n lämpötilassa. Tipanie eli Frangipani kukka kasvaa Tahitilla ja sen saarilla. Monoi de Tahitin öljyssä käytetyt kukat tulevat Tahitin ja Moorean saarilta. Polynesian Coprah on kuuluisa puhdistettu öljy, joka on Monoi de Tahitin pohjaöljy. Se tehdään aurinkokuivatuista kookospähkinöistä, jotka kasvavat ainoastaan Ranskan Polynesiassa ja ovat luonnollisesti kuivattuja. Niistä saadaan kevyttä ja silkkistä öljyä, jota johtavat laboratoriot ympäri maailmaa etsivät.
SISÄLTÖ
INCI: 99 % Monoi de Tahiti Tiki A.O. made in Tahiti, parfum Tipanié. Garanti sans parabènes. Antioxydant naturel (vitamine E).
LISÄTIEDOT
Ainutlaatuisen ihana, autenttinen ja maailmanlaajuisesti tunnettu Monoi-öljy! Lempeä & aurinkoinen Monoi tarkoittaa tahitin kielellä tuoksuöljyä tai pyhää öljyä. Monoin satumainen ja tunnistettava tuoksu tuo heti mieleesi aurinkoisen rannan sekä lämpimän hiekan varpaiden alla.
Tässä monoi-ölljyssä tuoksuaan antava tipanie- eli frangipanikukka kasvaa Tahitilla ja sen saarilla. Monoi de Tahitin öljyssä käytetyt kukat tulevat Tahitin ja Moorean saarilta. Polynesian Coprah-kookosöljy on kuuluisa puhdistettu öljy, joka on Monoi de Tahitin
pohjaöljy. Se tehdään aurinkokuivatuista kookospähkinöistä, jotka kasvavat ainoastaan Ranskan Polynesiassa ja ovat luonnollisesti kuivattuja. Niistä saadaan kevyttä ja silkkistä öljyä.
Aito Monoi-öljy on polynesialaisten todellinen kauneuden salaisuus! Öljy kosteuttaa ja pehmentää ihoa sekä suojaa ihoa auringon ja meren haitallisilta vaikutuksilta, täysin luonnollisella tavalla. Monoi-öljyä voisi kutsua jopa ihmetuotteeksi, joka on kautta aikojen hoitanut ja säilyttänyt tahitilaisten naisten legendaariset hiukset. Monoilla on monta käyttötarkoitusta: — Se syväkosteuttaa ihon pintakerroksia ja jättää ihon pinnan kosteutetuksi moneksi tunniksi. Suihkun jälkeen kosteuttaa ja jättää silkkisen pinnan, kylvyssä pehmentää vettä ja kosteuttaa ihoa, hoitaa kuivia, vaurioituneita hiuksia ja tekee niistä kiiltävät ja vahvemmat. — Monoi on myös loistava hierontaöljynä, sillä se syvärentouttaa ja vapauttaa lihasjännitystä. Monoiöljyä on myös käytetty perinteisessä tahitilaisessa hieronnassa, Taurumissa. Monoi-öljyllä on ainutlaatuinen koostumus joka on kiinteä alle 20°C:n lämpötilassa. Tipanie eli Frangipani kukka kasvaa Tahitilla ja sen saarilla. Monoi de Tahitin öljyssä käytetyt kukat tulevat Tahitin ja Moorean saarilta. Polynesian Coprah on kuuluisa puhdistettu öljy, joka on Monoi de Tahitin pohjaöljy. Se tehdään aurinkokuivatuista kookospähkinöistä, jotka kasvavat ainoastaan Ranskan Polynesiassa ja ovat luonnollisesti kuivattuja. Niistä saadaan kevyttä ja silkkistä öljyä, jota johtavat laboratoriot ympäri maailmaa etsivät.
INCI: 99 % Monoi de Tahiti Tiki A.O. made in Tahiti, parfum Tipanié. Garanti sans parabènes. Antioxydant naturel (vitamine E).

Tule mukaan
Liity kanta-asiakkaaksi
Tiesitkö, että Ruohonjuuren kanta-asiakkaana kerrytät rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi myymälässä sekä verkkokaupassa. Kanta-asiakkaana saat myös ensikäden tietoa uutuuksista, erikoistarjouksia ja kutsun Ruohonjuuren suosittuihin kantisiltoihin.
Lue lisää