Karitevoi, natural, pala, 250 g

Alennushinta22,95 €
91,80 € / kg
Afrikan taikaa ihollasi.
Lue lisää

Myymälänouto 0 €, Toimitukset alkaen 4,40 €

Varastossa, toimitus 1-4 arkipäivässä

Myymäläsaatavuus

Huomioithan, että myymäläsaatavuus on viitteellinen ja voi muuttua nopeastikin. Tarkistathan saatavuuden myymälästä.

Valitsemalla myymälän alla olevasta listasta, voit nähdä kyseisen myymälän saatavuuden aina siirtyessäsi uudelle tuotesivulle.

Hyvin saatavilla

- Espoo Ainoa

Hyvin saatavilla

- Espoo Iso Omena

Hyvin saatavilla

- Espoo Lippulaiva

Hyvin saatavilla

- Espoo Sello

Vielä muutama

- Helsinki Hakaniemi

Hyvin saatavilla

- Helsinki Itäkeskus

Vielä muutama

- Helsinki Kaari

Hyvin saatavilla

- Helsinki Mansku

Hyvin saatavilla

- Helsinki Redi

Hyvin saatavilla

- Helsinki Tripla

Vielä muutama

- Jyväskylä Seppä

Ei saatavilla

- Kuopio Matkus

Ei saatavilla

- Lempäälä Ideapark

Hyvin saatavilla

- Oulu Keskusta

Vielä muutama

- Raisio Mylly

Hyvin saatavilla

- Tampere Hämeenkatu

Hyvin saatavilla

- Tampere Ratina

Hyvin saatavilla

- Turku Hansakortteli

Hyvin saatavilla

- Vantaa Jumbo

Myymäläsaatavuus

Huomioithan, että myymäläsaatavuus on viitteellinen ja voi muuttua nopeastikin. Tarkistathan saatavuuden myymälästä.

Valitsemalla myymälän alla olevasta listasta, voit nähdä kyseisen myymälän saatavuuden aina siirtyessäsi uudelle tuotesivulle.

Hyvin saatavilla

- Espoo Ainoa

Hyvin saatavilla

- Espoo Iso Omena

Hyvin saatavilla

- Espoo Lippulaiva

Hyvin saatavilla

- Espoo Sello

Vielä muutama

- Helsinki Hakaniemi

Hyvin saatavilla

- Helsinki Itäkeskus

Vielä muutama

- Helsinki Kaari

Hyvin saatavilla

- Helsinki Mansku

Hyvin saatavilla

- Helsinki Redi

Hyvin saatavilla

- Helsinki Tripla

Vielä muutama

- Jyväskylä Seppä

Ei saatavilla

- Kuopio Matkus

Ei saatavilla

- Lempäälä Ideapark

Hyvin saatavilla

- Oulu Keskusta

Vielä muutama

- Raisio Mylly

Hyvin saatavilla

- Tampere Hämeenkatu

Hyvin saatavilla

- Tampere Ratina

Hyvin saatavilla

- Turku Hansakortteli

Hyvin saatavilla

- Vantaa Jumbo


TUOTTEEN KUVAUS

Säästöpakkaus! Afrikkalaisten karitepuiden hedelmistä valmistettu karitevoi (shea butter) tehostaa solujen uusiutumista ja korjaa ihon hydrolipidisiä kerroksia. Siksi se pehmentää, silottaa ja rauhoittaa ihoa. Kasvojen, kehon tai hiusten hoitoon mainiosti sopiva voi sisältää luonnollisia suoja-aineita uv-säteilyä vastaan. Karitevoi sopii koko perheelle vauvasta vaariin. Monikäyttöinen karitevoi on puhdas luonnontuote eikä se sisällä lisättyjä väriaineita, tuoksuja tai muita lisäaineita. Karite- eli shea-voita on käytetty Afrikan mantereella jo vuosisatojen ajan ja se onkin keskeinen osa Länsi-Afrikan puusavanni-alueen historiaa ja kulttuuria. Shea-voista löytyy maininta miltei jokaisessa Afrikan historiallisessa dokumentissa, mukaan lukien niinkin varhainen viite kuin Kleopatran Egyptin ajalta, karavaaneista jotka kuljettivat karitevoita saviruukuissa kosmeettisia käyttötarkoituksia varten. Kuninkaitten kuolinvuoteet kaiverettiiin vanhojen Shea-puiden rungoista, ja karitevoi onkin aina ollut afrikkalaisen lääkehoidon perusaine. Shea-voi on öljy, joka saadaan puusavannilla kasvavien luonnonpuiden pähkinöistä. Karite- eli sheavoilla on useita hyödyllisiä ominaisuuksia ja on sitä on käytetty diureettinä, nyrjähdysten ja reuman yhteydessä tulehduksien ehkäisyyn, parantavana voiteena lasten napanuora-arvissa ja ympärileikkauksissa, voiteena hiusten ja ihon hoidossa, öljynä ruuanlaitossa ja valaisimissa. Kuitenkin karitevoin oleellisimmat ja suojaavimmat ominaisuudet liittyvät ihon hoitoon. Shea-voi on yksi keskeinen aineosa paikallisen saippuan valmistuksessa, ja sitä käytetään suoran iholle ja hiuksille suojaamaan kuivumista vastaan ankarassa Afrikan ilmastossa. Tieteelliset havainnot 1940-luvulla totesivat ihosairauksien olevan harvinaisia väestöryhmissä, jotka käyttivät karitevoita. Inkuton puhdistamaton karitevoin FFA-arvo ei koskaan ylitä 1.4% tai POZ-arvo 1.5 mEq/kg. (Viimeisimpien mittausten FFA-arvo oli 0.25% ja POZ-arvo 1.0 mEq/kg). Tämä karitevoi on siis mainio valinta herkkäihoisille.

Säästöpakkaus! Afrikkalaisten karitepuiden hedelmistä valmistettu karitevoi (shea butter) tehostaa solujen uusiutumista ja korjaa ihon hydrolipidisiä kerroksia. Siksi se pehmentää, silottaa ja rauhoittaa ihoa. Kasvojen, kehon tai hiusten hoitoon mainiosti sopiva voi sisältää luonnollisia suoja-aineita uv-säteilyä vastaan. Karitevoi sopii koko perheelle vauvasta vaariin. Monikäyttöinen karitevoi on puhdas luonnontuote eikä se sisällä lisättyjä väriaineita, tuoksuja tai muita lisäaineita. Karite- eli shea-voita on käytetty Afrikan mantereella jo vuosisatojen ajan ja se onkin keskeinen osa Länsi-Afrikan puusavanni-alueen historiaa ja kulttuuria. Shea-voista löytyy maininta miltei jokaisessa Afrikan historiallisessa dokumentissa, mukaan lukien niinkin varhainen viite kuin Kleopatran Egyptin ajalta, karavaaneista jotka kuljettivat karitevoita saviruukuissa kosmeettisia käyttötarkoituksia varten. Kuninkaitten kuolinvuoteet kaiverettiiin vanhojen Shea-puiden rungoista, ja karitevoi onkin aina ollut afrikkalaisen lääkehoidon perusaine. Shea-voi on öljy, joka saadaan puusavannilla kasvavien luonnonpuiden pähkinöistä. Karite- eli sheavoilla on useita hyödyllisiä ominaisuuksia ja on sitä on käytetty diureettinä, nyrjähdysten ja reuman yhteydessä tulehduksien ehkäisyyn, parantavana voiteena lasten napanuora-arvissa ja ympärileikkauksissa, voiteena hiusten ja ihon hoidossa, öljynä ruuanlaitossa ja valaisimissa. Kuitenkin karitevoin oleellisimmat ja suojaavimmat ominaisuudet liittyvät ihon hoitoon. Shea-voi on yksi keskeinen aineosa paikallisen saippuan valmistuksessa, ja sitä käytetään suoran iholle ja hiuksille suojaamaan kuivumista vastaan ankarassa Afrikan ilmastossa. Tieteelliset havainnot 1940-luvulla totesivat ihosairauksien olevan harvinaisia väestöryhmissä, jotka käyttivät karitevoita. Inkuton puhdistamaton karitevoin FFA-arvo ei koskaan ylitä 1.4% tai POZ-arvo 1.5 mEq/kg. (Viimeisimpien mittausten FFA-arvo oli 0.25% ja POZ-arvo 1.0 mEq/kg). Tämä karitevoi on siis mainio valinta herkkäihoisille.

Overall rating: 4.742857 / 5 from 105 reviews.

AI Generated Review Summary

Karitevoi, a natural shea butter from African shea trees, enhances cell renewal and repairs skin's hydrolipidic layers, making it suitable for face, body, and hair care. It contains natural UV protection and is suitable for the whole family. Historically significant in West Africa, it has been used for centuries in various applications, including medicinal and cosmetic uses.

Summary topics

  • Texture and Taste: 15%

Review topics: ["ingredients","quality","packaging","scent","amount","skin","butter","care","ointment","cream","piece","composition","rash","fat","heels"].

Review highlights

  • "I used it to make a skin cream together with coconut oil, I love the scent and the composition and the care."Elisa L.
  • "I bought Karitevo shea butter for making natural cosmetics and ended up trying Ruohonjuuren natural shea butter."Joona H.
  • "It has a pleasant mild scent."Jenina H.

Reviews

Käytän itsetehtyyn voiteeseen

"Kun teen itsetehtyä voidetta, tämä karitevoi on yksi tärkeimmistä aineista saadakseni oikein rasvaisen body butter tyyppisen voiteen kuivalle iholleni. Se on kiinteää ostettaessa. Sekoitan eri aineksia niin, että siitä tulee mukavan pehmeästi levitettävä voide."

Jeanette R. (5/5)

Vakio tuote

"Jatkuvassa käytössä. Toimii!"

Hanna P. (5/5)

Pehmeää sheavoita

"Pehmeää sheavoita"

Han S. (5/5)

Utan gifter gör jag min

"Utan gifter gör jag min egen salva"

Lillu S. (5/5)

Hyvä tuote.

"Hyvä tuote."

Maija K. (4/5)

Luonnollinen vaihtoehto kuivan ihon hoitoon!

"Kyllä tämä edullisin mitä suomen markkinoilta löytyy,käytän kuiviin kutiisiiv kantapäihin. Sopii muuhunkin toki. Ilman väri ja muita lisäaineita!"

Satu S. (5/5)

Underbart sheasmör som jag använt

"Underbart sheasmör som jag använt till att göra egen hudsalva med."

Ida D. (5/5)

Hyvä aurinkoon ja pakkaseen

"Käy ympäri vuoden. Erinomainen aurinkovoide!! Suojaa auringolta mutta hoitaa ihoa muulloinkin, voi siis käyttää joka päivä satoi tai paistoi. Itse käytän vain tätä kasvoille ja vartalolle. ( Joskus kookosöljyä tai monoiöljyä, mutta tämä on vakio)"

Laura K. (5/5)

Hierontaan aivan huikea!

"Aivan mahtava hierontaan. Parasta mitä olen ikinä käyttänyt. Suosittelen lisäämään muutama tippa patchoulia"

Kari R. (5/5)

Shea voi

"Mahtava tuote sellaisenaan ja eteeriseen öljyyn sekoitettuna hoiti pois atooppisen ihon ongelmat lähes kokonaan."

Mari (5/5)

Q&A

Tule mukaan

Liity kanta-asiakkaaksi

Tiesitkö, että Ruohonjuuren kanta-asiakkaana kerrytät rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi myymälässä sekä verkkokaupassa. Kanta-asiakkaana saat myös ensikäden tietoa uutuuksista, erikoistarjouksia ja kutsun Ruohonjuuren suosittuihin kantisiltoihin.

Lue lisää

Tarkistamme taustat puolestasi

Jokainen tuote läpäisee tiukat valikoimakriteerimme.

Nopea toimitus

Toimitamme paketit keskimäärin 1-4 arkipäivässä.

Turvalliset maksutavat

Maksa turvallisesti suosituimmilla maksutavoilla.