{"title":"Inkuto","description":"\u003cp\u003eInkuton on perustanut ghanalainen Edem Agbekey-Taylor, joka tunsi vastuun auttaa naisia ja laajempaa yhteisöä, kuten tässä osin Länsi-Afrikkaa. Inkuto tuotteiden tarkoituksena on tukea ja tuoda esiin kulttuurillisesti, henkisesti, taloudellisesti ja luonnonmukaisesti alkuperäisiä luonnonvaroja Afrikasta. Reilun kaupankäynninn ansiosta Inkuto parantaa pohjoisghanalaisten yhteisöjen hyvinvointia ja asemaa. Ghanalaiset naiset, lesket ja orvot saavat korvauksen Shea Butterin ja mustan saippuan valmistamisen tuomasta työstään. Tämän ansiosta ghanalaiset naiset elättävät itsensä ja lapsensa paremmin vähentämällä köyhyyttä sekä antamalla lapsille koulutuksen.\u003c\/p\u003e","products":[{"product_id":"inkuto-pieni-karitevoi-natural-purkki-10-ml","title":"Pieni karitevoi, natural, purkki, 10 ml","description":"\u003cp\u003eAfrikkalaisten karitepuiden hedelmistä valmistettu karitevoi (shea butter) tehostaa solujen uusiutumista ja korjaa ihon hydrolipidisiä kerroksia. Siksi se pehmentää, silottaa ja rauhoittaa ihoa. Kasvojen, kehon tai hiusten hoitoon mainiosti sopiva voi sisältää luonnollisia suoja-aineita uv-säteilyä vastaan. Karitevoi sopii koko perheelle vauvasta vaariin. Monikäyttöinen karitevoi on puhdas luonnontuote eikä se sisällä lisättyjä väriaineita, tuoksuja tai muita lisäaineita. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eKarite- eli shea-voita on käytetty Afrikan mantereella jo vuosisatojen ajan ja se onkin keskeinen osa Länsi-Afrikan puusavanni-alueen historiaa ja kulttuuria. Shea-voista löytyy maininta miltei jokaisessa Afrikan historiallisessa dokumentissa, mukaan lukien niinkin varhainen viite kuin Kleopatran Egyptin ajalta, karavaaneista jotka kuljettivat karitevoita saviruukuissa kosmeettisia käyttötarkoituksia varten. Kuninkaitten kuolinvuoteet kaiverettiiin vanhojen Shea-puiden rungoista, ja karitevoi onkin aina ollut afrikkalaisen lääkehoidon perusaine. Shea-voi on öljy, joka saadaan puusavannilla kasvavien luonnonpuiden pähkinöistä. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eKarite- eli sheavoilla on useita hyödyllisiä ominaisuuksia ja on sitä on käytetty diureettinä, nyrjähdysten ja reuman yhteydessä tulehduksien ehkäisyyn, parantavana voiteena lasten napanuora-arvissa ja ympärileikkauksissa, voiteena hiusten ja ihon hoidossa, öljynä ruuanlaitossa ja valaisimissa. Kuitenkin karitevoin oleellisimmat ja suojaavimmat ominaisuudet liittyvät ihon hoitoon. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eShea-voi on yksi keskeinen aineosa paikallisen saippuan valmistuksessa, ja sitä käytetään suoran iholle ja hiuksille suojaamaan kuivumista vastaan ankarassa Afrikan ilmastossa. Tieteelliset havainnot 1940-luvulla totesivat ihosairauksien olevan harvinaisia väestöryhmissä, jotka käyttivät karitevoita.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eInkuton puhdistamaton karitevoin FFA-arvo ei koskaan ylitä 1.4%\u003cbr\u003etai POZ-arvo 1.5 mEq\/kg. (Viimeisimpien mittausten FFA-arvo oli 0.25% ja POZ-arvo 1.0 \u003cbr\u003emEq\/kg). Tämä karitevoi on siis mainio valinta herkkäihoisille.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/p\u003e","brand":"Inkuto International Oy","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":34525801382021,"sku":"INKUTO-64020860","price":6.9,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0373\/5434\/0485\/files\/inkutotuote-shea_butter_10ml_1.jpg?v=1718889743"},{"product_id":"inkuto-karitevoi-purkissa-natural-120-ml","title":"Karitevoi, purkissa, natural, 120 ml","description":"\u003cp\u003eAfrikkalaisten karitepuiden hedelmistä valmistettu karitevoi (shea butter) tehostaa solujen uusiutumista ja korjaa ihon hydrolipidisiä kerroksia. Siksi se pehmentää, silottaa ja rauhoittaa ihoa. Kasvojen, kehon tai hiusten hoitoon mainiosti sopiva voi sisältää luonnollisia suoja-aineita uv-säteilyä vastaan. Karitevoi sopii koko perheelle vauvasta vaariin. Monikäyttöinen karitevoi on puhdas luonnontuote eikä se sisällä lisättyjä väriaineita, tuoksuja tai muita lisäaineita. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eKarite- eli shea-voita on käytetty Afrikan mantereella jo vuosisatojen ajan ja se onkin keskeinen osa Länsi-Afrikan puusavanni-alueen historiaa ja kulttuuria. Shea-voista löytyy maininta miltei jokaisessa Afrikan historiallisessa dokumentissa, mukaan lukien niinkin varhainen viite kuin Kleopatran Egyptin ajalta, karavaaneista jotka kuljettivat karitevoita saviruukuissa kosmeettisia käyttötarkoituksia varten. Kuninkaitten kuolinvuoteet kaiverettiiin vanhojen Shea-puiden rungoista, ja karitevoi onkin aina ollut afrikkalaisen lääkehoidon perusaine. Shea-voi on öljy, joka saadaan puusavannilla kasvavien luonnonpuiden pähkinöistä. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eKarite- eli sheavoilla on useita hyödyllisiä ominaisuuksia ja on sitä on käytetty diureettinä, nyrjähdysten ja reuman yhteydessä tulehduksien ehkäisyyn, parantavana voiteena lasten napanuora-arvissa ja ympärileikkauksissa, voiteena hiusten ja ihon hoidossa, öljynä ruuanlaitossa ja valaisimissa. Kuitenkin karitevoin oleellisimmat ja suojaavimmat ominaisuudet liittyvät ihon hoitoon. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eShea-voi on yksi keskeinen aineosa paikallisen saippuan valmistuksessa, ja sitä käytetään suoran iholle ja hiuksille suojaamaan kuivumista vastaan ankarassa Afrikan ilmastossa. Tieteelliset havainnot 1940-luvulla totesivat ihosairauksien olevan harvinaisia väestöryhmissä, jotka käyttivät karitevoita.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eInkuton puhdistamaton karitevoin FFA-arvo ei koskaan ylitä 1.4%\u003cbr\u003etai POZ-arvo 1.5 mEq\/kg. (Viimeisimpien mittausten FFA-arvo oli 0.25% ja POZ-arvo 1.0 \u003cbr\u003emEq\/kg). Tämä karitevoi on siis mainio valinta herkkäihoisille.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/p\u003e","brand":"Inkuto International Oy","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":34525801414789,"sku":"INKUTO-6430032350073","price":27.5,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0373\/5434\/0485\/products\/eb7ef209deecbf0440b63728c1836d27.jpg?v=1641270435"},{"product_id":"inkuto-musta-saippua-pala-60-g","title":"Musta saippua, pala, 60 g","description":"\u003cp\u003eLuonnonmukainen musta saippua tunnetaan hyvistä antiseptisistä ominaisuuksistaan ja hellävaraisuudestaan. Inkuton musta saippua sopii kaikille iho- ja hiustyypeille, mutta suosittelemme sitä erityisesti vauvoille, vanhuksille ja muille herkkäihoisille. Se tekee ihosta sileän ja pehmeän ja sopii erinomaisesti käytettäväksi kosteuttavan karitevoiteen kanssa. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eMusta saippua ei tunnu öljyiseltä. Siinä on luonnollinen maanläheinen tuoksu ja hienovarainen hieman rakeisempi ja pehmeämpi koostumus kuin useimmissa saippuoissa. Sitä on helppo leikata paloiksi tai käyttää omien persoonallisten saippuoiden raaka-aineena. Sen voi sulattaa ja muokata haluamallaan tavalla vaikkapa lisäämällä kosteuttavia ainesosia kuten karite-voita tai eteerisiä öljyjä. Lisäämällä vettä saadaan nestesaippuaa. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eInkuton alkuperäinen musta saippua tulee Ghanasta. Se valmistetaan pienissä erissä käsin, ikiaikaisia perinteisiä menetelmiä hyödyntäen sekä reilunkaupan ja luomutuotannon periaatteita noudattaen. Saippuan raaka-aineet ovat kylmäpuristettu kookosöljy ja kaakaopavun kuoren ja\/tai plantaanin kuoren tuhkasta saatavat uutteet. Se ei sisällä lisättyjä kemikaaleja, kuten säilöntäaineita, värinparanteita tai tuoksuja.\u003c\/p\u003e","brand":"Inkuto International Oy","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":34525801447557,"sku":"INKUTO-6430032350431","price":7.95,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0373\/5434\/0485\/files\/inkutotuote-african_black_soap_60g_1.jpg?v=1718887252"},{"product_id":"inkuto-musta-saippua-nestemainen-200-ml","title":"Musta saippua, nestemäinen, 200 ml","description":"Luonnonmukainen musta saippua tunnetaan hyvistä antiseptisistä ominaisuuksistaan ja hellävaraisuudestaan. Inkuton musta saippua sopii kaikille iho- ja hiustyypeille, mutta suosittelemme sitä erityisesti vauvoille, vanhuksille ja muille herkkäihoisille. Se tekee ihosta sileän ja pehmeän ja sopii erinomaisesti käytettäväksi kosteuttavan karitevoiteen kanssa. Musta saippua ei tunnu öljyiseltä. Siinä on luonnollinen maanläheinen tuoksu ja hienovarainen hieman rakeisempi ja pehmeämpi koostumus kuin useimmissa saippuoissa. \u003cbr\u003e  \u003cbr\u003e Inkuton alkuperäinen musta saippua tulee Ghanasta. Se valmistetaan pienissä erissä käsin, ikiaikaisia perinteisiä menetelmiä hyödyntäen sekä reilunkaupan ja luomutuotannon periaatteita noudattaen. Saippuan raaka-aineet ovat kylmäpuristettu kookosöljy ja kaakaopavun kuoren ja\/tai plantaanin kuoren tuhkasta saatavat uutteet. Se ei sisällä lisättyjä kemikaaleja, kuten säilöntäaineita, värinparanteita tai tuoksuja. \u003cbr\u003e","brand":"Inkuto International Oy","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":34525801480325,"sku":"INKUTO-6430032350479","price":18.25,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0373\/5434\/0485\/files\/inkutotuote-liquid_african_black_soap_1.jpg?v=1718888510"},{"product_id":"inkuto-musta-saippua-pala-220-g","title":"Musta saippua, pala, 220 g","description":"Säästöpakkaus! Luonnonmukainen musta saippua tunnetaan hyvistä antiseptisistä ominaisuuksistaan ja hellävaraisuudestaan. Inkuton musta saippua sopii kaikille iho- ja hiustyypeille, mutta suosittelemme sitä erityisesti vauvoille, vanhuksille ja muille herkkäihoisille. Se tekee ihosta sileän ja pehmeän ja sopii erinomaisesti käytettäväksi kosteuttavan karitevoiteen kanssa.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eHUOM: \u003c\/strong\u003eTämä saippua valmistetaan käsityönä, joten sen koko hieman vaihtelee. Tuote painaa vähintään 220g, mutta yleensä enemmän, jopa 250g.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eMusta saippua ei tunnu öljyiseltä. Siinä on luonnollinen maanläheinen tuoksu ja hienovarainen hieman rakeisempi ja pehmeämpi koostumus kuin useimmissa saippuoissa. Sitä on helppo leikata paloiksi tai käyttää omien persoonallisten saippuoiden raaka-aineena. Sen voi sulattaa ja muokata haluamallaan tavalla vaikkapa lisäämällä kosteuttavia ainesosia kuten karite-voita tai eteerisiä öljyjä. Lisäämällä vettä saadaan nestesaippuaa. \u003cbr\u003e \u003cbr\u003e Inkuton alkuperäinen musta saippua tulee Ghanasta. Se valmistetaan pienissä erissä käsin, ikiaikaisia perinteisiä menetelmiä hyödyntäen sekä reilunkaupan ja luomutuotannon periaatteita noudattaen. Saippuan raaka-aineet ovat kylmäpuristettu kookosöljy ja kaakaopavun kuoren ja\/tai plantaanin kuoren tuhkasta saatavat uutteet. Se ei sisällä lisättyjä kemikaaleja, kuten säilöntäaineita, värinparanteita tai tuoksuja.\u003cbr\u003e","brand":"Inkuto International Oy","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":34525801513093,"sku":"INKUTO-6430032350493","price":22.95,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0373\/5434\/0485\/files\/inkutotuote-african_black_soap_220g_2.jpg?v=1718887622"},{"product_id":"inkuto-risiinioljy-50-ml","title":"Risiiniöljy, 50 ml","description":"\u003cp\u003eRisiiniöljy on monipuolinen ihmeöljy ihonhoitoon ja ripsien tuuhennukseen. Huikaisevan suosion saavuttaneella, kylmäpuristetulla risiiniöljyllä saat pitkät ja tuuheat ripset luonnollisesti - ihan ilman turhia kemikaaleja. Tee näin: Levitä vanupuikolla risiiniöljyä ripsille iltaisin ja anna öljyhoidon vaikuttaa yön yli. Homma hoituu siis hurjan helposti - ja saat varmasti tuloksia aikaan säännöllisellä käytöllä! Ripset kasvavat risiiniöljyhoidon ansiosta pidemmäksi ja tuuheampina. Risiiniöljy toimii ns. tehohoitona ripsillesi. Luonnonkosmetiikkalaatuinen, täysin lisäaineeton risiiniöljy sisältää valtavasti ravitsevia ainesosia: rasvahappoja, E-vitamiinia sekä proteiinia, jotka saavat melkeinpä ihmeitä aikaan ripsilläsi! Lisäksi tämä luonnonkosmetiikkasertifioitu risiiniöljy pehmittää kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa, vahvistaa kynsiä ja hiuksia sekä antaa hiuksille upeaa kiiltoa. Perinteisesti ainutlaatuisen ravinteikkaan koostumuksen omaavaa risiiniöljyä on käytetty ulkoisesti myös hiusten kasvua parantamaan. Antioksidantti- ja ravinnepitoinen risiiniöljy on myös antibakteerinen ja kosteuttava. Sopii erityisesti kuivalle, herkälle ja ikään-tyvälle iholle. Puhdistaa, parantaa ja rauhoittaa. Antaa paksuutta ja voimaa ripsille. Lisää puhtaalle iholle, ripsiin, hiuksiin tai kynsille.\u003c\/p\u003e","brand":"Inkuto International Oy","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":34525801709701,"sku":"INKUTO-6430032350554","price":15.25,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0373\/5434\/0485\/files\/inkutotuote-organic_castor_oil_1.jpg?v=1718887431"},{"product_id":"inkuto-karitevoi-natural-pala-250-g","title":"Karitevoi, natural, pala, 250 g","description":"\u003cp\u003eSäästöpakkaus! Afrikkalaisten karitepuiden hedelmistä valmistettu karitevoi (shea butter) tehostaa solujen uusiutumista ja korjaa ihon hydrolipidisiä kerroksia. Siksi se pehmentää, silottaa ja rauhoittaa ihoa. Kasvojen, kehon tai hiusten hoitoon mainiosti sopiva voi sisältää luonnollisia suoja-aineita uv-säteilyä vastaan. Karitevoi sopii koko perheelle vauvasta vaariin. Monikäyttöinen karitevoi on puhdas luonnontuote eikä se sisällä lisättyjä väriaineita, tuoksuja tai muita lisäaineita. Karite- eli shea-voita on käytetty Afrikan mantereella jo vuosisatojen ajan ja se onkin keskeinen osa Länsi-Afrikan puusavanni-alueen historiaa ja kulttuuria. Shea-voista löytyy maininta miltei jokaisessa Afrikan historiallisessa dokumentissa, mukaan lukien niinkin varhainen viite kuin Kleopatran Egyptin ajalta, karavaaneista jotka kuljettivat karitevoita saviruukuissa kosmeettisia käyttötarkoituksia varten. Kuninkaitten kuolinvuoteet kaiverettiiin vanhojen Shea-puiden rungoista, ja karitevoi onkin aina ollut afrikkalaisen lääkehoidon perusaine. Shea-voi on öljy, joka saadaan puusavannilla kasvavien luonnonpuiden pähkinöistä. Karite- eli sheavoilla on useita hyödyllisiä ominaisuuksia ja on sitä on käytetty diureettinä, nyrjähdysten ja reuman yhteydessä tulehduksien ehkäisyyn, parantavana voiteena lasten napanuora-arvissa ja ympärileikkauksissa, voiteena hiusten ja ihon hoidossa, öljynä ruuanlaitossa ja valaisimissa. Kuitenkin karitevoin oleellisimmat ja suojaavimmat ominaisuudet liittyvät ihon hoitoon. Shea-voi on yksi keskeinen aineosa paikallisen saippuan valmistuksessa, ja sitä käytetään suoran iholle ja hiuksille suojaamaan kuivumista vastaan ankarassa Afrikan ilmastossa. Tieteelliset havainnot 1940-luvulla totesivat ihosairauksien olevan harvinaisia väestöryhmissä, jotka käyttivät karitevoita. Inkuton puhdistamaton karitevoin FFA-arvo ei koskaan ylitä 1.4% tai POZ-arvo 1.5 mEq\/kg. (Viimeisimpien mittausten FFA-arvo oli 0.25% ja POZ-arvo 1.0 mEq\/kg). Tämä karitevoi on siis mainio valinta herkkäihoisille.\u003c\/p\u003e","brand":"Inkuto International Oy","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":34525801742469,"sku":"INKUTO-6430032350615","price":22.95,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0373\/5434\/0485\/files\/inkutotuote-shea_butter_250g.jpg?v=1718887331"},{"product_id":"inkuto-huulivoide-kookos-5-ml","title":"Huulivoide, Kookos, 5 ml","description":"\u003cp\u003eKaritevoipohjainen huulivoide kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa rohtuneetkin huulet kuntoon hellävaraisesti, nopeasti ja luonnonmukaisesti. Kookoksen makuinen unelma. Afrikkalaisten karitepuiden hedelmistä valmistettu karitevoi (shea butter) tehostaa solujen uusiutumista ja korjaa ihon hydrolipidisiä kerroksia. Siksi se pehmentää, silottaa ja rauhoittaa ihoa. Kasvojen, kehon tai hiusten hoitoon mainiosti sopiva voi sisältää luonnollisia suoja-aineita uv-säteilyä vastaan. Karitevoi sopii koko perheelle vauvasta vaariin. Monikäyttöinen karitevoi on puhdas luonnontuote eikä se sisällä lisättyjä väriaineita, tuoksuja tai muita lisäaineita. Karite- eli shea-voita on käytetty Afrikan mantereella jo vuosisatojen ajan ja se onkin keskeinen osa Länsi-Afrikan puusavanni-alueen historiaa ja kulttuuria. Shea-voista löytyy maininta miltei jokaisessa Afrikan historiallisessa dokumentissa, mukaan lukien niinkin varhainen viite kuin Kleopatran Egyptin ajalta, karavaaneista jotka kuljettivat karitevoita saviruukuissa kosmeettisia käyttötarkoituksia varten. Kuninkaitten kuolinvuoteet kaiverettiiin vanhojen Shea-puiden rungoista, ja karitevoi onkin aina ollut afrikkalaisen lääkehoidon perusaine. Shea-voi on öljy, joka saadaan puusavannilla kasvavien luonnonpuiden pähkinöistä. Karite- eli sheavoilla on useita hyödyllisiä ominaisuuksia ja on sitä on käytetty diureettinä, nyrjähdysten ja reuman yhteydessä tulehduksien ehkäisyyn, parantavana voiteena lasten napanuora-arvissa ja ympärileikkauksissa, voiteena hiusten ja ihon hoidossa, öljynä ruuanlaitossa ja valaisimissa. Kuitenkin karitevoin oleellisimmat ja suojaavimmat ominaisuudet liittyvät ihon hoitoon. Shea-voi on yksi keskeinen aineosa paikallisen saippuan valmistuksessa, ja sitä käytetään suoran iholle ja hiuksille suojaamaan kuivumista vastaan ankarassa Afrikan ilmastossa. Tieteelliset havainnot 1940-luvulla totesivat ihosairauksien olevan harvinaisia väestöryhmissä, jotka käyttivät karitevoita.\u003c\/p\u003e","brand":"Inkuto International Oy","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":34525801775237,"sku":"INKUTO-6430032350653","price":6.99,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0373\/5434\/0485\/files\/inkutotuote-shea_butter_lip_balm_kookos_1.jpg?v=1718889650"},{"product_id":"inkuto-hair-food-hiustenhoitoaine-jatettava-150-ml","title":"Hair Food, Hiustenhoitoaine, jätettävä, 150 ml","description":"\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eTässäpä kutrejasi komistamaan Inkuto-sarjan, aivan erityisesti kiharaisille hiuksille suunniteltu, hiuksiin jätettävä hoitoaine.\u003c\/strong\u003e\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eInkuton miellyttävän miedontuoksuinen, vaurioituneitakin hiuksia ravitseva hoitoaine sopii sekä jatkuvaan että kuuriluontoiseen käyttöön. Tämän hoitoaineen voi valintansa mukaan joko pestä pois tai jättää hiuksiin pesun jälkeen.\u003c\/p\u003e","brand":"Inkuto International Oy","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":34525802266757,"sku":"INKUTO-6430032350769","price":25.5,"currency_code":"EUR","in_stock":false}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0373\/5434\/0485\/files\/inkutotuote-organic_hair_food_1.jpg?v=1718888036"},{"product_id":"inkuto-shampoo-curly-girl-200-ml","title":"Shampoo (Curly Girl), 200 ml","description":"\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eTässäpä hiuksiasi putsaamaan pesevyytensä ansiosta kahmalokaupalla kehuja niittänyt Inkuton luonnonmukainen shampoo!\u003c\/strong\u003e\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eInkuton laatushampoo on suunniteltu aivan erityisesti tummille hiuksille. Shampoo on lempeästi hellivän kookosöljypohjainen, hiuspohjaakin hoitava valinta. Pesutehoa Inkuton shampooseen tuo mm. tuuheuttakin lisäävä rosmariiniuute. Eksoottisena tehoaineena tässä shampoossa komeilee lisäksi kaakaopavun kuoren tuhka.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eInkuton shampoolla peset hiuksesi putipuhtaiksi ihan ilman turhia kemikaaleja! Tämä shampoo on myös kikkaratukkien iso ilo - ja loistav valinta kaikille luonnonmukaisia hiustenpesutuotteita arvostaville. Testaa ja ihastu!\u003c\/strong\u003e\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/p\u003e","brand":"Inkuto International Oy","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":34525802299525,"sku":"INKUTO-6430032350776","price":15.95,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0373\/5434\/0485\/files\/inkutotuote-organic_shampoo_1.jpg?v=1718888779"},{"product_id":"inkuto-saippua-vadelma-90-g","title":"Saippua, vadelma, 90 g","description":"Vadelmasiemenöljyä sisältävä, unelmainen luonnonsaippua on mahtavan marjaisa valinta hienoimpiin pesuhetkiin! Inkuton käsintehdyt luonnonsaippuat hemmottelevat ihoa ja pesevät sen puhtaaksi ihoa lainkaan kuivattamatta. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eKaikki Inkuto-palasaippuat on tehty käsityönä ja rakkaudella, perinteisiä kylmäprosesseja käyttäen. Nämä lumoavat luonnonsaippuat on tehty kasviöljyistä, jolloin ne eivät kuivata ihoa vaan ravitsevat sitä pesun yhteydessä. Kylmäprosessivalmistuksessa saippuoihin syntyy luonnollista glyseriiniä, joka on hyväksi iholle. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003e Helli sinäkin hipiääsi luonnon omin ainein! Testaa ja ihastu ikihyviksi!","brand":"Inkuto International Oy","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":34525802725509,"sku":"INKUTO-6430032350936","price":13.25,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0373\/5434\/0485\/files\/inkutotuote-shea_butter_soap_vadelma_1.jpg?v=1718889593"},{"product_id":"inkuto-baobab-oljy-50-ml","title":"Baobab-öljy, 50 ml","description":"\u003cp\u003eInkuton laadukas baobab-ihoöljy edistää ihosolujen paranemista ja uusiutumista. Baobab-öly on ihanteellinen valinta herkälle ja ikääntyvälle iholle. Se on kosteuttava, tulehdusta rauhoittava ja antioksidanttipitoinen ihoöljy, joka sopii myös palovammojen, ihokeliakian ja lohkeilevan ihon hoitoon sekä hiusten ja kynsien ravitsevaan tehohoitoon. Käytä baobab-öljyä paikallisesti, hiero hellästi ihoon, hiuksiin tai kynsiin.\u003c\/p\u003e","brand":"Inkuto International Oy","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":34525802889349,"sku":"INKUTO-6430032351001","price":26.5,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0373\/5434\/0485\/files\/inkutotuote-organic_baobab_oil_1.jpg?v=1718889943"}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0373\/5434\/0485\/collections\/big15_90b3bf65-0153-470e-93e1-becf11cae504.png?v=1594728946","url":"https:\/\/chictrendywre.shop\/collections\/inkuto.oembed","provider":"Ruohonjuuri","version":"1.0","type":"link"}